Παραδοσιακή συνταγή Ηπείρου !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ !!Για το φύλλομισό κιλό αλεύρι2 κουταλιές λάδιμια κουταλιά ξύδιλίγο αλάτινερό όσο πάρει για να γίνει μια μαλακιά ζύμηΓια την γέμιση:1 κιλό πράσα1 κούπα τυρί φέτα2/3 κούπα λάδι1 ποτήρι του κρασιού ρύζι ή τραχανάάνηθομάραθοδυόσμος2 αυγά προαιρετικά αν δεν θέλετε μην βάζετεαλάτι πιπέρισουσάμι -μαυροκούκιΕκτέλεση :Κόβετε τα πράσα σε κομμάτια και αφού τα ζεματίσετε τα στραγγίζετε.