Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Συνταγή παραδοσιακή που κρατάει πάνω από 35 χρόνια γι αυτό και οι δοσολογίες είναι σε κεσεδάκι γιαουρτιού το μικρό.Υλικά5 αυγά2 κεσεδάκια ζαχαρη2 κεσεδάκια αλεύρι 1 γιαούρτι στραγγιστό250γρ καρύδι τριμμένο1 κουταλάκι σόδα3 κουταλάκια μπέικιν1 κουταλάκι κανέλαξύσμα πορτοκαλιούΣιρόπι3 κεσεδάκια ζάχαρη3 και μισό κεσεδάκια νερό Κρέμα 1 γκαρνί σαντιγί1 γάλα ζαχαρούχο1 λίτρο γάλα φρέσκο3 άνθος αραβοσίτου στιγμής ΕκτέλεσηΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτουμε το γιαούρτι σόδα μπέικιν κανέλα και ξύσμα πορτοκαλιού και τα