Υλικά:
Για 4-6 άτομα1/2 κιλό φύλλο κρούστας1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη1 φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο4 αυγά250 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ 10% ή 2%1 φακελάκι μπέικιν - πάουντερξύσμα από ένα πορτοκάλιΓια το σιρόπι2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού2 φλιτζάνια νερό2 βανίλιεςΛίγο ξύσμα πορτοκαλιού
Σιροπιαστή και δροσερή πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ με απλά υλικά για όλη την οικογένεια!
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: