Υλικά:1 1/2 πατάτες 1 κρεμμυδάκι ψιλοτριμμένο2 κρόκους αυγών 2 αυγά για πριν το τηγάνισμαΑλεύρι συνήθως 7 κουταλιές τις σούπας αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω αν το μείγμα μας είναι αραιό.1 κουταλιά σούπας Μπέγκιν πάουντερ1 φλιτζάνι σκληρό τυρί τύπου κεφαλοτύρι κεφαλογραβιέρα τριμμένο5 κλωνιά μαϊντανό ψιλοκομμένο1 πρέζα μοσχοκάρυδο Φρυγανιά τριμμένη για πριν το τηγάνισμαΚαλαμποκέλαιο για το τηγάνιΑλατοπίπεροΑλεύρι για πριν το τηγάνισμα Εκτέλεση Βράζουμε τις πατάτες καθαρισμένες και αφού τις στραγγίσουμε τις πολτοποιούμαι με ένα πιρούνι .Τον βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το κρεμμυ