1πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο 1 τέταρτο κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας βούτυρο φυτίνη 6 κουτ. σούπας για την κρέμα 4 αυγά 1 λίτρο γάλα (να έχετε και λίγο παραπάνω, μπορεί να χρειαστεί στο πήξιμο της κρέμα 500γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας λίγη ζάχαρη ελαιόλαδο μοσχοκάρυδο (προαιρετικά μισό κουτ. γλυκού 10 κουταλιές περίπου αλεύρι Βράζω τα μακαρόνια. Έχω σπάσει τα αυγά, κρατώ τους 3 κρόκους για την κρέμα και τα άλλα τα βάζω (δηλαδή ένα ολόκληρο αυγό και 3 ασπράδια) σ’ ένα μπολ, τα χτυπώ με το σύρμα, προσθέτω 1 φλιτζάνι γάλα, βάζω τα μακαρόνια στο ταψί.