Υλικά1 κουτί φυτική σαντιγί τύπου (Ermol)1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 βάζο Nutella των 375 γρ.2 κουτιά εβαπορέ γάλα παγωμένοφουντούκια ,η αμύγδαλα η καρύδια κατά προτίμηση η και σκέτο με σιρόπι σοκολάτας ,βύσσινο ΕκτέλεσηΧτυπάμε την σαντιγί να αφρατέψει και προσθέτουμε το ζαχαρούχο (παγωμένο) και την Nutella και αφού χτυπηθούν καλά, ειδικά η πραλίνα μας, προσθέτουμε το εβαπορέ και συνεχίζουμε προσεκτικά το χτύπημα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε, προσθέτουμε και τα φουντουκάκια και τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.