ΥλικάΦύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτόΛουκάνικα 150 γρ ψιλοκομμέναΖαμπόν 100 γρ ψιλοκομμένοΓκούντα 100 γρ τριμμένοΡεγκάτο 100 γρ τριμμένοΝτομάτες 3 κομμένες λωρίδεςΠιπεριά κόκκινη 1 κομμένη ροδέλεςΠιπεριά πράσινη 1 κομμένη ροδέλεςΓάλα 150 mlΑυγά 2 τεμΒούτυρο 200 γρ λιωμένοΣουσάμι προαιρετικάΟδηγίεςΚόβουμε το φύλλο στην μέση κάθετα ώστε να βάλουμε το μισό κάτω και το υπόλοιπο πάνω από την γέμιση. Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε ένα ταψί. Στρώνουμε τα φύλλα που θα χρησιμοποιήσουμε για τον πάτο του ταψιού βουτυρώνοντας καλά.