Υλικά: 1/2 κιλό λαζάνια300 γρ. βούτυρο μαλακό2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα1/2 κιλό κιμάς1 φύλλο δάφνηςμαιντανός ψιλοκομμένος1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη1 κουταλάκι ρίγανη2 ντομάτες μέτριες ψιλοκομμένες 150 γρ. γάλα1/2 κουταλάκι κανελογαρύφαλο σε σκόνη200 γρ. μανιτάρια σε φέτες1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο3 αβγά1 πακέτο φύλλο κρούσταςαλάτι, πιπέριΤρόπος : Βράζουμε τα λαζάνια σε κατσαρόλα με άφθονο νερό, ως συνήθως.Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.Βάζουμε 100 γρ. από το βούτυρο σε κατσαρόλα να ζεσταθεί, και ρίχνουμε τα κρεμμύδια να μαλακώσουν για 2΄-3΄.