Υλικά1 πακέτο πέρκα κατεψυγμένη1 πιπεριά πράσινη1 κρεμμύδι ξερό2 σκελίδες σκόρδοελαιόλαδο2 λεμόνια το χυμόαλάτι πιπέριΠατάτες ΕκτέλεσηΞεπαγώνουμε την πέρκα σε θερμοκρασία δωματίου.Την ξεπλένουμε ,την στραγγίζουμε από τα νερά και την τοποθετούμε στο ταψάκι μας.Καθαρίζουμε και κόβουμε στρογγυλες τις πατάτες σε λεπτό μέγεθος.Ρίχνουμε το λάδι το αλάτι,το πιπέρι,το χυμό λεμονιών ,και το σκορδάκι ψιλοκομμένο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με προσοχή για το ψάρι .Τα φτιάχνουμε ομοιόμορφα μέσα στο ταψάκι από το ανακάτεμα το ψάρι στην μέση ,και κόβουμε σε ροδέλες την πιπεριά και το κρεμμύδι λεπτές κα