Konstantinos Tillis Yλικά για δύο άτομα-------------------------------2 μεγάλες φέτες ψωμί ολικής άλεσης ή μαύρο4 αυγά φρέσκαΛίγο τριμμένο τυρί της επιλογής μας2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και πιπέριΕκτέλεση--------------Κόβουμε μ’ένα τσέρκι στρογγυλό ή καρδούλα την ψίχα απ’τις φέτες και δημιουργούμε δύο ανοίγματα όπου θα ρίξουμε αργότερα τα αυγά και κρατάμε στην άκρη τις ψίχες.Βάζουμε σ’ένα τηγάνι 2-3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο κι όταν ζεσταθεί λίγο προσθέτουμε τις φέτες του ψωμιού και ρίχνουμε στα τέσσερα ανοίγματα που φτιάξαμε με το τσέρκι, τα τέσσερα αυγουλάκια.