ΝΤΟΝΑΤΣΑΚΙΑ,ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Βάζουμε.σε ένα μπολ 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο χλιαρό,2 νεροπότηρα νερό χλιαρό,2 κυβάκια νωπή μάγιαΑνακατεύουμε και ρίχνουμε.αλεύρι να γίνει χυλός.Το σκεπάζουμε.για 10 λεπτά.Στην συνέχεια προσθέτουμε 4 κουταλιές της σούπας.σπορέλαιο,λίγο ζάχαρη,λίγο αλάτι,2 αυγά Ανακατεύουμε και φυσικά αλεύρι τόσο όσο να επιτύχουμε μια.μαλακή αφράτη ζύμη την οποία σκεπάζουμε για 1 ώρα.Στην συνέχεια ανοίγουμε ένα χοντρό φύλλο και με ένα μικρό ποτηράκι τα κόβουμε.δισκάκια μικρά.Τα τοποθετούμε σε πετσέτα τα σκεπάζουμε.για.μισή ωρίτσα.Και τέλος.τα τηγανίζουμε.σε μπόλικο καλαμποκέλα