Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 κόκκινο λάχανο περίπου 2 κιλάΓια τη γέμιση1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδοχυμό από 1 λεμόνιαλάτι, πιπέρι 2 κουταλιές της σούπας φυτικό βούτυρο ή φυτική φυτίνη250 γραμμάρια θρυμματισμένο κρεμμύδι200 γραμμάρια ρύζι για πιλάφι1 φλιτζάνι του τσαγιού άνηθο ψιλοκομμένο1 φλιτζάνι του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο1 φλιτζάνι του καφέ κουκουνάρι1 φλιτζάνι του καφέ σταφίδα μαύρη
Λαχταριστοί νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες με κόκκινο λάχανο για περισσότερη νοστιμιά για το μεσημεριανό σας τραπέζι