Υλικά για το κεικ 1 φλιτζάνι σπορέλαιο 1 φλυτζάνια ζάχαρη 2 φλυτζάνια αλεύρι 6 αυγά 1 φακελάκι μπείκιν 2 βανίλιες 1 φακελάκι τρούφαΣιρόπι 2 ½ φλιτζάνι ζάχαρη 3 φλυτζάνια νερό 1 κ.σ χυμό λεμονιού και λίγη φλούδαΚρέμα σοκολάτα 1 ποτήρι νερού με νερό 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 3 κουτ σουπ κακάο 3 κουτ σουπ σπορέλαιο 2 κ.σ (γεμάτες) κουσταρ παουντερ διαλύουμε σε 2-3 κουταλιές νερό Εκτέλεση Χτυπάμε τη ζάχαρη, τ΄αυγά και το σπορέλαιο για 3-4 λεπτά και μετά ρίχνουμε τις βανίλιες, το αλεύρι και το Μπέικιν . Σταματάμε το χτύπημα με το μίξ