Τα μπιφτέκια με ούζο είναι μια ασυνήθιστη συνταγή. Όταν τα πρώτο έφτιαξα, το έκανα από περιέργεια, αλλά τελικά ήταν καταπληκτικά με ιδιαίτερη γεύση. Το περίεργο εδώ είναι ότι το ούζο δεν το ρίχνουμε στη ζύμη του κιμά αλλά στο τέλος στο τηγάνισμα. Στις συνταγές με κιμά όταν γράφω από μοσχάρι και χοιρινό, βάζουμε δυο μέρη κιμά μοσχαριού και ένα μέρος από χοιρινό, για να γίνουν πιο νόστιμα τα μπιφτέκια ή τα κεφτεδάκια. Αν δεν έχουμε χοιρινό, δεν πειράζει, βάζουμε μόνο από μοσχάρι.
Τα υλικά για τα μπιφτέκια: