ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣΈνα μπισκουί το οποίο διατηρείται υγρό και ζουμερό. Κατάλληλο και ως βάση για τούρτες που διατηρούνται στην κατάψυξη, καθώς δεν δημιουργούνται κρύσταλλοι μέσα στην δομή του.Βαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 250 gr κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, 3 κρόκους αυγών, 225 gr ζάχαρη κρυσταλλική, 250 gr αλεύρι αδύνατο, 8 gr baking powder.Προετοιμασία :Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Χτυπήστε τους κρόκους με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να φουσκώσουν.