ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ100 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη ή ακόμα και σπορέλαιο250 ml γάλα χλιαρό2 αυγά σε θερμ.δωμ.2 κ.σ κοφτές ζάχαρη1 φακελάκι μαγιά σκόνη1 βανίλια1/2 κ.γ αλάτιξύσμα 1 λεμονιούΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ1 φακελάκι γκαρνί σκόνη+200 ml γάλα κρύο (χτυπημένα σε σαντιγι)ή 300 γρ.κρέμα γάλακτος+1 βανίλια+1 κ.σ άχνη ζάχαρη (χτυπημένα σε σαντιγι (ότι γέμιση προτιμάτε εγώ έβαλα την πρώτη επιλογη.ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ2 κούπες ζάχαρη2 1/2 κούπες νερόχυμό 1/2 λεμονιού1 βανίλια1 σφηνοπότηρο κονιάκ ή ρούμι ή ποτό Αμαρέτολίγη μαρμελάδα βερίκοκο για το άλειμμαΕΚΤΕΛΕΣΗ-Χτυπάω τη σαντιγι και