![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF1.jpg?itok=8XbwzyVe)
Καλημέρα!!!Σύμφωνα με τη παράδοση την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο. Οι συνταγές πολλές.Μέσα από αυτή την ανάρτηση σας προτείνω τη συγκεκριμένη συνταγή που είναι πολύ νόστιμη και εύκολη. Συνοδέψτε με σκορδαλιά ή άλλη σαλάτα της αρεσκείας σας. Εύχομαι να περάσετε όμορφα!!!Υλικά:600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια ή κατεψυγμένο έτοιμο ξαρμυρισμένο (να έχει ξεπαγώσει τελείως)400γρ.