Υλικά 1,5 λίτρα γάλα3 κ.σ γεμάτες νισεστέ3 κ.σ γεμάτες αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο2 κρόκους 1,5 φλ. ζάχαρη3 κόκκους μαστίχα250 γρ. γλυκό του κουταλιού βύσσινοΕκτέλεσηΣε ένα μικρό γουδί χτυπάμε τη μαστίχα με 3 κ.σ ζάχαρη για να λιώσει καλά. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το γλυκό του κουταλιού βύσσινο και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με έναν αυγοδάρτη, μέχρι να ξεκολλήσει από τον πάτο της κατσαρόλας το αλεύρι και το νισεστέ. Βάζουμε σε δυνατή φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για να μη κολλήσει.