Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια το μοσχαράκι1200 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε κύβους1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 πιπεριά μεγάλη καυτερή ψιλοκομμένη χωρίς τους σπόρους2 πιπεριές κόκκινες γλυκές1 κουταλιά του γλυκού τσίλι σκόνη2 κουταλιές του γλυκού κύμινολουκάνικο χωριάτικο κομμένα σε μικρά κομμάτια1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ξερή1 κονσέρβα κον-κασέ2 κύβοι ζωμό βοδινό1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια στραγγισμένα και ξεβγαλμένααλάτιελαιόλαδοΓια το σεβίρισμαΈνταμ ή γραβιέραΜακαρόνια βίδες
Λαχταριστό μοσχαράκι με έντονο άρωμα και γεύση για όλες τις ώρες