Λιώνει στο στόμα το κρεατάκι κι από γεύση μούρλια -απλά και πολύ νόστιμα !!!Χρόνια το μαγειρεύω με αυτόν τον ξεκούραστο τρόπο και το αποτέλεσμα τέλειο !!!Υλικά1 κιλό μοσχάρι στρογγυλό κατά προτίμηση κι άπαχο5 με 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κρεμμύδι ολόκληρο ξερόαλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρηλίγο κουρκουμά2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάταςκαυτό νερό Πλένω και στεγνώνω το κρέας με χαρτί κουζίνας.Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα μαζί με το κρέας και το κρεμμύδι ολόκληρο --λιώνει εντελώς αλλά αν θέλετε τρίψτε το εσείς -Τα γυρίζω με ξύλινη κουτάλα περίπου 10 λεπτά και προσθέτω τον πελτέ ντομάτας χωρί