Υλικά 250 γρ. μερέντα 2 αυγά 10 κόφτες κ.σ. φαρίνα απ 12 χαρτάκια για μαφινςΟδηγίες Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με την μερέντα μέχρι να ομογενοποιηθούν.Μετά ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και χτυπάμε πάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν.Μοιράζουμε στις θήκες και ψήνουμε στους 180 και στις αντιστάσεις και η σκάρα στο προτελευταίο από πάνω για 20 λεπτά περίπου...ανάλογα τον φούρνο.Βλέπουμε ότι είναι έτοιμα όταν βάζουμε το μαχαίρι και η λάμα βγαίνει καθαρή...Συνταγή -- Angela VallianouΗ πολίτικη κουζίνα της Σπυριδούλας