Jump to Navigation

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

up
44 users have voted.

ΕΙΝΑΙΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΝΑ!!!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!ΥΛΙΚΑ2 1/2 ποτηρια ελαιολαδο1 κουτ σουπ κανελα1 κουτ γλυκ γαρυφαλλο1/2ποτηρι κρασιου ουζοχυμος απο ενα πορτοκαλο και το ξυσμα τουξυσμα απο ενα λεμονι1κουτ γλυκ σοδα μαγειρικη1 ποτηρι του κρασιου ζαχαρη1 ποτηρι σιμιγδαλι ψιλο4κουπες αλευρι μαλακο1ποτηρι αλισιβα(σταχτονερο)ΓΙΑΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ1κουπα μελι2κουπες ζαχαρη2κουπες νεροΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑΚαρυδιασουσαμικανελαΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Βαζουμε σε ενα κατσαρολακι με μια κουπα νερο μια κουταλια της σουπας σταχτονερο,το αφηνουμε να

Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Πουτίγκα εορταστική !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
2351 users have voted.
Παλαιά συνταγή Ωραίας Πουτίγκας !photosερασι τέχνηςΕδώ δεν πρόκειται γιά ένα Ελληνικό έδεσμα. Η πουτίγκα παραδοσιακά δεν ανήκει στην δική μας γαστρονομική κληρονομιά.Εγγλέζα,  Αυστραλιανή ή Αμερικανίδα, ίσως τροφή του Μεσαίωνα, που εξελίχθηκε μες στα χρόνια σε ωραίο γλύκισμα, έτσι κι αλλιώς είναι σπουδαία...

chatney δαμάσκηνο

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
320 users have voted.
chatney- σαν το καλό κρασί, το chatney θέλει κι αυτό τον χρόνο του...-photosερασι τέχνηςΗ βασική ιδέα chatney, είναι ένα ανακάτεμα από φρούτα ή λαχανικά -ή και τα δύο μαζί-, στα οποία προσθέτουμε μπαχαρικά και ζάχαρη, τα βράζουμε μέσα σε ξύδι, ως να πάρουμε τελικά σε υφή μιά μαρμελάδα.Η μαρμελάδα αυτή, μάλλον γλυκόξινη, ταιριάζει πολύ καλά με τα λευκά κρέατα και τα πουλερικά,γιά παράδειγμα μπορούμ

Πουτίγκα με σάλτσα καραμέλας και καρύδια pecan.

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
338 users have voted.
Little Sticky Toffee Pudding with Pecan Toffee Sauce η συνταγή  είναι από την φίλη μου   Φτερό στον άνεμοή αλλιώςtriantafylla !

ζεστό κρασί

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
555 users have voted.
ζεστό κρασάκι- γιορτινό και χειμωνιάτικο ! - θα χρειαστούμε :75 ml κόκκινο κρασί (ένα κανονικό σε μέγεθος μπουκάλι) 180 γραμ.

πανεττόνε

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
817 users have voted.
Πανεττόνε πειραματίστηκα γιά δεύτερη φορά με τα "pane di Toni"αυτήν τη φορά ακολούθησα διαφορετική συνταγή γιά τα panettone. μου φάνηκε ευκολώτερη και το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο.σας περιγράφω ευθύς τη συνταγή, γιά την περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε :πρώτα, βάζουμε 60 γραμ. μαύρες και 60 γραμ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut