Υλικά 2κιλά μελιτζάνες, 5 κρεμμύδια, αλάτι, μπαχαρικά, 3 αυγά, 1 κιλό φύλλοΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε μικρά κυβάκια τις μελιτζάνες τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό για να ζεματιστούν 5 λεπτά.Στραγγίζουμε, ξεπλένουμε και αφήνουμε να φύγουν όλα τα υγρά.5 κρεμμύδια τσιγαρίζουμε σε λάδι, ρίχνουμε τις μελιτζάνες και μια κούπα πλιγούρι ή τραχανά γλυκό αν έχουμε. Και μια κούπα γάλα. Αφήνουμε να ρουφήξει όλα τα υγρά. Τραβάμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα αυγά. Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και τυριά τριμμένα.(γκούντα,ένταμ ή ότι άλλο θέλουμε). Αφού κρυώσει το μείγμα κάνουμε την πιτα.