ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟConchiglioni, δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα. Οπως όλα τα ανάλογα είδη ζυμαρικών (paccheri, lumaconi, cannelloni), τα οποία είναι ευμεγέθη και έχουν κοιλότητα, ο ιδανικός τρόπος για να μαγειρευτούν είναι γεμιστά στον φούρνο.Δόση : για 6 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : μέτρια δύσκοληΥλικά : 500 gr conchiglioni.για την σάλτσα : 1 σκελίδα σκόρδο, 4 κ.σ.