Jump to Navigation

ΜΑΦΙΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ // MUFFIN AL CIOCCOLATO E ARANCIA

up
314 users have voted.
ΜΑΦΙΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΠολλοί αναρρωτιούνται - και δικαίως - αν υπάρχει και ποιά είναι η διαφορά μεταξύ muffin και cupcake, αν και εμείς στην Ελλάδα συνήθως τα ονομάζουμε όλα κεκάκια! Τα μάφιν, όπως έχουμε δεί και εδώ, είναι ένα είδος γλυκού ψωμιού, ενώ τα κάπκεϊκ, είναι αυτό που δηλώνει η ονομασία τους, κέϊκ μικρού μεγέθους που προορίζονται για να καταναλωθούν από ένα άτομο και ψήνονται μέσα σε μικρές αλουμινένιες κούπες (φόρμες).
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ // PASTICCINI ALLA NUTELLA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
266 users have voted.
ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑΠανεύκολα σοκολατένια κεράσματα με νουτέλα ή μερέντα!

ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ // CANNOLI SICILIANI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
389 users have voted.
ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑΚανόλι! μια συνταγή που πολλοί followers του laboratorio εδώ και καιρόν μου ζητάνε να παρουσιάσω!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ // LA MIGLIORE RICETTA PER BROWNIES AL CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
367 users have voted.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣΤα μπράουνις είναι σοκολατένια γλυκάκια με μαλακή υφή, που λιώνει στο στόμα. Επικρατεί η φήμη ότι δημιουργήθηκαν στο Σικάγο από τον ζαχαροπλάστη της πανσιόν Palmer House Hotel.

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ BACI ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΆΣΙΟ // BACI DI ALASSIO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
683 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ BACI ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΆΣΙΟΕκτός από το γνωστά σοκολατάκια, οι ιταλοί ονομάζουν baci, δηλαδή φιλιά, όλα τα μπισκοτάκια που αποτελούνται από δύο κομμάτια ζύμης ενωμένα με σοκολάτα ή μαρμελάδα.Το Αλάσιο είναι γνωστή παραθεριστική κωμόπολη, που βρίσκεται στην ακτογραμή της Λιγκούρια, κοντά στα σύνορα με την Γαλλία.

ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ (ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ) // BOLLE DI NEVE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
655 users have voted.
ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ (ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ)Οι χιονόμπαλες είναι υπέροχες μαρέγκες με αμύδαλο, ένα ελαφρύ γλυκάκι, ιδανικό για κέρασμα, που θα σας ενθουσιάσει!Η συνταγή είναι του Luca Montersino απο το βιβλίο του Golosi di Salute και η πραγματική της ονομασία είναι bolle di neve, δηλαδή "φούσκες από χιόνι".


Main menu 2

1 | by Dr. Radut