Καλή και γλυκιά μέρα σας εύχομαι! Μόλις πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι δεν έχω ποστάρει τη συνταγή για τη μαρμελάδα ροδάκινο που φτιάχνω. Θα μου πείτε... και τί έγινε;;;; Φυσικά, τίποτε!!! Αλλά από την άλλη πιστεύω ότι ένα food blog πρέπει απαραίτητα να έχει τις κλασσικές συνταγές.
Με το σκεπτικό αυτό, κι επειδή μέρες πριν έφτιαξα ήδη την πρώτη δόση από την αγαπημένη μας μαρμελάδα ροδάκινο (αλλά και ένα πρωτότυπο λικέρ ροδάκινο που θα σας δείξω τις επόμενες μέρες) σας δίνω σήμερα τη δική μου εκδοχή για τη συγκεκριμένη μαρμελάδα.