Υλικά: 1 φλ.τσ. μάραθο ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλ.τσ. αλεύρι νερό αλάτι λάδι για το τηγάνισμα 1 κ.γ. μπέικιν Εκτέλεση: Βάζουμε σε μια λεκάνη το μάραθο, τα κρεμμύδια, το αλεύρι και το νερό ώστε να φτιάξουμε ένα παχύρευστο χυλό. Προσθέτουμε αλάτι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε δυνατή φωτιά. Παίρνουμε με ένα κουταλάκι χυλό και τον ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Επαναλαμβάνουμε και με τον υπόλοιπο χυλό. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.