Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τα μακαρόν200 γραμμάρια άχνη ζάχαρη20 γραμμάρια αγνό κακάο125 γραμμάρια σκόνη αμυγδάλου50 γραμμάρια ζάχαρη105 γραμμάρια ασπράδι αυγού από 3 ή 4 αυγάΓια τη γκανάζ225 γραμμάρια σοκολάτα ημίγλυκη, χοντροκομμένα1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Το αγαπημένο γαλλικό γλύκισμα με γεύση σοκολάτας γκανάζ
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: