Jump to Navigation

Μακαρόνια με σάλτσα τόνου

up
47 users have voted.
 Υλικά1 πακέτο μακαρόνια οτι νούμερο σας αρέσει1 τόνο rio mare σε λάδι1 κρεμμύδι λιωμένο στο μίξερ2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες στο μίξερ6 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο  2 κοφτές κουταλιές σούπας ντοματοπελτέ  [πάντα κύκνος ο καλύτερος ]λίγη ζάχαρη,αλάτι,πιπέρι6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΕκτέλεσηΒάζουμε στην κατσαρολίτσα το λάδι με το τριμμένο κρεμμύδι ,και το τριμμένο σκόρδο ,Σωτάρουμε για 2 -3 λεπτά από την στιγμή που θα κάψει το λάδι .Στραγγίζουμε τον τόνο από το λάδι τον ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και τον πατάμε με το πιρούνι να  λιώσει. Αραιώνουμε τον πελτέ ντομάτας σε 1/2 ποτήρι νερό το ρίχ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γουβετσάκι κατσαρόλας με προψημένο κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
197 users have voted.
Σημερινό .. Πάντα όταν αγοράζω έτοιμο ψημένοι κοτόπουλο φτιάχνω αυτό το πεντανόστιμο κ γρήγορο φαγάκι με το μισό από το στήθος κοτόπουλο ...

Απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
206 users have voted.
 Μυρωδάτη απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη  !!!Υλικά300 γρ ταλιατέλλες7-9 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 σκελίδα σκόρδο1 φλιτζανακι ελαιόλαδοΛίγα φύλλα βασιλικούΑλάτιΡίγανηΕκτέλεση1️⃣ Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά και αλατίζουμε.2️⃣ Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις ταλιατέλλες και βράζουμε για 8 λεπτά.3️⃣Λίγα λεπτά πριν

Μακαρονοσαλάτα με πέννες ολικής κ σως!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
244 users have voted.
 Σημερινό ...Τρελαίνομαι για μακαρονοσαλάτες .. Είναι και πολύ νόστιμες και χορταίνεις χωρίς να φουσκώνεις και πολύ εύκολες και γρήγορες !!!!

Το πιο καλοκαιρινό γκιουβέτσι με κοτόπουλο και μελιτζάνες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
282 users have voted.
Καλό μήνα Ιούλιο σας εύχομαι! Το γκιουβέτσι είναι, τώρα πια, από τα αγαπημένα μου φαγητά. Το έχω φτιάξει άπειρες φορές και με διάφορους συνδυασμούς. Είναι ένα πιάτο της Οθωμανικής κουζίνας που υιοθετήθηκε στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut