ΥλικάΓια 4-6 άτομα500 γραμμάρια σπαγγέτι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο5 μεγάλες σκελίδες σκόρδο , κομμένες σε λεπτές φέτες800 γραμμάρια ντοματίνια1 φλιτζάνι βασιλικό, χοντροκομμένοΑλάτι και πιπέρι1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάναΚατά το σερβίρισμα αν δεν προσθέσουμε τριμμένο τυρί προσθέτουμε κομματάκια φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκιαΕπίσης μπορούμε να την εμπλουτίσουμε προσθέτοντας και μία μικρή πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομμάτια .ΕκτέλεσηΒράζετε τα μακαρόνια για 8 λεπτά al dente και στραγγίζετε.Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο.