Εποχή του μήλου! Υπαρχουν άφθονα στην αγορά φρέσκα και μυρωδάτα!Φτιαχνουμε λοιπόν ενα ωραιοτατο, ελαφρύ, πανεύκολο και υγιεινό επιδόρπιο..Μπορουμε να το φάμε σκετο σαν γλυκό ή με το γιαουρτάκι μας για βραδινό!Το σιροπι ροδιού το κανω για αυτη τη συνταγή (και για λικερ) παντα τελος Σεπτεμβριου με κατακοκκινα ρόδια... κρατάει ενα χρόνο.ΜΗΛΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΡΟΔΙΟΥΚαθαριζουμε 1 κιλο μήλα,.... μεγάλα φιρικια ή μικρά ποικιλία Τριπολεως και τα κοβουμε στη μεση.