Ζουμερό, αφράτο και όποιος το έχει δοκιμάσει πραγματικά δεν μπορεί να αρκεστεί μόνο σε ένα κομμάτι… Υλικά:½ κιλό φύλλο κρούστας1 γιαούρτι 250γρ1 κούπα σπορέλαιο1 κούπα ζάχαρη1 baking powder2 βανίλιες4 αυγάΓια το σιρόπι:2 ½ κούπες ζάχαρη2 ½ κούπες νερό2 φλούδες λεμόνι1 κ.σ χυμό λεμονιού Εκτέλεση:Λαδώνουμε ένα ορθογώνιο ταψί (διαστάσεων 35x25). Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο εργασίας μας, τα σουρώνουμε ένα-ένα και τα τοποθετούμε στο ταψί. Δεν τα πιέζουμε, θέλουμε να είναι αφράτα. Τα λαδώνουμε με σπορέλαιο σιγά-σιγά με ένα πινέλο.