Τώρα που χειμωνιάζει τα φουρνιστά φαγάκια μου αρέσουν πολύ! Το σημερινό πιάτο ομολογώ ότι με κατενθουσίασε! Είναι υγιεινό, χορταστικό και πολύ αρωματικό! Τον κιμά σόγιας συνήθως τον κάνω κοκκινιστό με ζυμαρικά ή κεφτεδάκια σαν κι αυτά εδώ. Σε αυτή τη συνταγή τον δοκίμασα για πρώτη φορά σε λεμονάτη εκδοχή με την καπνιστή πάπρικα και τον κουρκουμά να τον χρωματίζουν γευστικά. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!Σας φιλώ γλυκά!
Υλικά για 3 μερίδες:
2 φλ. βρασμένος κιμάς σόγιας
3 μεγάλες πατάτες
2 καρότα, σε ροδέλες