Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή με απλά υλικά που δε στερείται γεύσης...Υλικά500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 μπέικιν220 γρ. νερό150 γρ. σπορέλαιο1 κ.σ. ξύδι500 γρ. πατάτες2 φρέσκα κρεμμυδάκια1 ξερό κρεμμύδιφύλλα φρέσκου δυόσμουάνηθομαύρο πιπέρικόκκινο πιπέρι1 κ.γ. αλάτιρίγανη1/3 κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδοΕκτέλεσηΒράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα έως ότου μαλακώσουν. Τις ξεφλουδίζουμε και τις πατάμε με το εργαλείο του πουρέ. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Προσθέτουμε την πατάτα , τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά.