Κριτσίνια Τορίνου, όπως τα τρώνε και αγαπάνε οι γείτονες Ιταλοί και μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα κι εμείς στο σπίτι!Υλικά για την βάση400 γρ αλεύρι δυνατό ( αυτό που χρησιμοποιούμε στα τσουρέκια η στην πίτσα)200 γρ χλιαρό νερό100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο10 γρ ξηρή μαγιά ή 20 φρέσκια1 κοφτό κ.γ αλάτι1 κοφτό κ.γ ζάχαρηΗ γεύση που έδωσα Εγώ στα κριτσίνια ήταν πέστο βασιλικού, πέστο λιαστής ντομάτας, παρμεζάνα και παπαρουνόσπορο. Ο καθένας θα βάλει αυτό που θέλει.Εκτέλεση:Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο, από το οποίο θα φυλαξουμε 50 ml.