Ξεκίνησα να φτιάξω κουλούρια Θεσ/νικης στην πορεία μου βγήκανε και τηγανόψωμα καταπληκτικά και τραγανά κουλούρια αλλά και πεντανόστιμο ωραίο φουσκωτό και αφράτο ψωμάκι !!Το μοιράζομαι μαζί σας είναι όλα εύκολα τέλεια και πολύ οικονομικά !!Τι χρειαζόμαστε 500 γραμ αλεύρι σκληρό (το αγόρασα από τον φούρνο χύμα}1 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις (και αυτό από το φούρνο }250 γραμ σουσάμι χύμα ( από τον φούρνο)3 φακελάκια ξηρή μαγιά1 κουταλάκι κοφτό αλάτι1 κουταλάκι γλυκού κοφτό ζάχαρη χλιαρό νερό περίπου 2 ποτήρια νερούΓια το πασπάλισμαΣουσάμι1 μπολ με νερό μέχρι την μέση1/2 κούπα τσαγιού ζάχ