ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο τεμαχισμένο στα 6
ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοτριμμένα
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένο
αλάτι
πιπέρι
λίγη ρίγανη
1 κουτί μπύρα μεγάλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και κρεμμύδι σκόρδο και τα σοτάρουμε για λίγο .
Προσθέτουμε και το κοτόπουλο και το γυρίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσει παντού .
Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,και την ρίγανη ανακατεύουμε και προσθέτουμε αμέσως και την μπύρα .
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σαλτσούλα.
Αν χρειαστεί [σπάνιο] προσθέτουμε λίγο νεράκι .