Απολαύστε τους ανθούς από τα κολοκυθάκια !!!Yλικά20-25 κολοκυθοανθοί (ανάλογα με το μέγεθος)2 φλ.τσ. ρύζι τύπου καρολίνα2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλoκομμένααπό 1 φλ.τσ. φύλλα μαϊντανού, δυόσμου και άνηθου3 μέτριες, ώριμες ντομάτες, περασμένες στον τρίφτη1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδοαλάτι, πιπέριΕγώ προσθέτω και λίγη τριμμένη φέταEκτέλεσηΠλένουμε προσεκτικά τους κολοκυθοανθούς τους καθαρίζουμε εσωτερικά.Οταν τους αγοράζουμε δεν τους βάζουμε ψυγείο αλλά σε μία λεκάνη με νερό να διατηρηθούν ζωντανοί και σαν φρεσκοκομμένοι . Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε 2' το κρεμμύδι.