Υλικά 2 μέτριες πατάτες 1/2 κιλό κολοκυθάκια 1 κρεμμύδι, μικρό 1 αυγό3 κουταλιές της σούπας αλεύρι,1 κουταλάκι γλυκού μπέκιν πάουντερ Μια χούφτα φύλλα φρέσκου δυόσμος, ψιλοκομμένα Λάδι για το τηγάνισμα Σάλτσα γιαουρτιού 1 φλιτζάνι γιαούρτι 1 μικρή σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο3 κλάδους της μέντας, η άνηθου, ψιλοκομμένο Αλάτι, ανάλογα με το γούσταΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τις πατάτες, στη συνέχεια τις βράζουμε λίγο να μαλακώσουν τόσο όσο να λιώσουν με το πιρούνι. Κατά τη διαδικασία του βρασμού πατάτες τρίβουμε τα κολοκυθάκια και κρεμμύδια στον τρίφτη Στη συνέχεια τα στοίβουμε καλά να φύγουν όλα τα