Γαλλική τάρτα διάσημη ανά τον κόσμο. Μια μπουκιά και σε ταξιδεύει ...!!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!ΥλικάΓια την ζύμη250 γρ.αλεύρι100 γρ.γιαούρτι στραγγιστό100 ml. λάδι1 κουτ.γλυκού αλάτιΓια την γέμιση250 γρ.μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια250 γρ.τυρί edam2 αυγά250 ml. κρέμα γάλακτοςΠροετοιμασίαΖυμώνεται την ζύμη με το αλεύρι,το γιαούρτι και το λάδι. Αφήνετε την ζύμη μια ώρα στο ψυγείο για να ξεκουραστεί. Ανοίγετε την ζύμη και την τοποθετείται σε καλούπι ψησίματος με διάμετρο 24 cm. Από πάνω τοποθετείται το μπέικον και στο τέλος το τριμμένο τυρί.