Υλικάγια το φύλο 3 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο4 κουταλιές σούπας ξύδι1 κοφτό κουταλάκι γλυκού αλάτι1 και 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερόΓέμιση500 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο4 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε καρέ1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο1 φλυτζάνι τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας3 αυγάΕκτέλεση ζύμηςΒάζουμε σε ένα μπόλ το αλεύρι ανοίγουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε το λάδι το ξύδι και το νερό σιγά σιγά στο οποίο έχουμε αραιώσει μέσα το αλάτι,και αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι να γίνει το ζυμάρι μας ελαστικό.Το χωρίζουμε σε 5 μπαλάκια μέγεθος μικρού μήλου τα σκεπάζ