ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΟπως σας έχω πεί και σε προηγούμενη ανάρτηση, επειδή κάπου μαζεύτηκαν αρκετές μαρμελάδες στην αποθήκη μου, έψαξα τρόπους για να τις καταναλώσω, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να τις φάμε σκέτες στο ψωμί ή με το γιαούρτι. Ετσι μετά από την πάστα φλώρα, η οποία έκανε ομολογουμένως θραύση, σκέφτηκα να τις χρησιμοποιήσω και σε κέϊκ. Η μαρμελάδα στο κέϊκ, αντικαθιστά μέρος της ζάχαρης, προσθέτει υγρασία αλλά και αρώματα.