Jump to Navigation

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΕΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ SCORZETTE D'ARANCIA CANDITE VELATE DI CIOCCOLATO

up
292 users have voted.

 ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΕΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΟι ζαχαρωμενες φλουδες πορτοκαλιου με επικαλυψη σοκολατας, ειναι ενα πανευκολο και νοστιμο γλυκακι, που περικλειει και την εννοια της ανακυκλωσης. Επισης, μιας και βρισκομαστε πλεον στην Σαρακοστη, μπορειτε να παραλειψετε το βουτυρο στο γλασο και να φτιαξετε και ενα ωραιοτατο νηστισιμο κερασμα!Οπως εχω ξαναπει, φροντιζω τοσο τα πορτοκαλια, οσο και τα λεμονια που αγοραζω να ειναι ακερωτα, ωστε να μπορω να χρησιμοποιω τις φλουδες τους. Για τις ζαχαρωμενες φλουδες πορτοκαλιου εχουμε ξαναμιλησει εδω .

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΟ ΤΡΑΪΦΛ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ // IL TRIFLE DI RICILO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
624 users have voted.
ΤΟ ΤΡΑΪΦΛ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣΌταν φτιάχνω διάφορα πολύπλοκα γλυκά, όπως τούρτες, συχνά περισσεύουν διάφορα παρασκευάσματα ή και υλικά.

ΤΌΡΤΑ ΝΤΙ ΛΆΤΕ : Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ // TORTA DI LATTE PAESANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
589 users have voted.
ΤΌΡΤΑ ΝΤΙ ΛΆΤΕ : Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣΤόρτα ντι λάτε (torta di latte) ή τόρτα παεζάνα (torta paesana) ή τόρτα νέρα (torta nera) ένα πολύ λιτό γλυκάκι από την παραδοσιακή, χωριάτικη ιταλική κουζίνα.

ΠΟΛΠΕΤΕΣ ΡΙΚΟΤΑΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ♦♦ POLPETTE DI RICOTTA AL SUGO DI POMODORO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
275 users have voted.
ΠΟΛΠΕΤΕΣ ΡΙΚΟΤΑΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣΜια συνταγή γιά τους λάτρεις του τυριού! Αφράτα τυρομπαλάκια σε νόστιμη σάλτσα ντομάτας.Η συνταγή είναι παραδοσιακή ιταλική και προέρχεται από την Καλαβρία, φημισμένη για την ρικότα της, που βέβαια παραδοσιακά παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα και όχι απο αγελαδινό όπως η συνηθισμένη ρικότα του επορίου.

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ♦♦ PLUM CAKE ALLA CONFETTURA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
265 users have voted.
ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΟπως σας έχω πεί και σε προηγούμενη ανάρτηση, επειδή κάπου μαζεύτηκαν αρκετές μαρμελάδες στην αποθήκη μου, έψαξα τρόπους για να τις καταναλώσω, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να τις φάμε σκέτες στο ψωμί ή με το γιαούρτι. Ετσι μετά από την πάστα φλώρα, η οποία έκανε ομολογουμένως θραύση, σκέφτηκα να τις χρησιμοποιήσω και σε κέϊκ.

ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ ♦♦ BRODO DI CARNE FATTO A CASA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
500 users have voted.
ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣΣτην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και  να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά προϊοντα ή να φτιάχνω κάποια βασικά παρασκευάσματα μόνη μου, και επίσης προσπαθώ να αξιοποιώ όσο το δυνατόν τα περισσεύματα.Οι συμπυκνωμένοι ζωμοί σε κύβους που κυκλοφορούν στο εμπόριο, συμφωνώ ότι είναι πολύ πρακτικοί και προσθέτουν νοστιμ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut