Για τα κεφτεδάκια: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τον κιμά, ένα αυγό, λίγο λάδι, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μια ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο, μισή ντοματούλα, λίγη τριμμένη φρυγανιά (ή κουάκερ αλεσμένο στο μούλτι αν προσέχετε τη διατροφή σας) αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε το μείγμα για μισή ώρα για να πάνε τα αρώματα παντού κι έπειτα πλάθετε τα κεφτεδάκια. Τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι Αν θέλετε τα σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας10 μυστικά για τον πιο βελούδινο πουρέ πατάτας!