Υλικά2 αυγάφλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 + 3/4 φλιτζ. ζάχαρη 3 κ.σ. κακάο σε σκόνη2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.γλ. μαγειρική σόδα 1 κ.γλ. εσάνς βανίλιας 1/2 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη 1 κ.γλ. κανέλα 1 φλιτζ. γιαούρτι με πλήρη λιπαρά 1 φλιτζ. σπορέλαιο 1/2 φλιτζ. καρυδόψιχα 2 φλιτζ. νερό 1/2 φλιτζ. χυμός πορτοκαλιού 1 φλιτζ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαράΕκτέλεσηΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.Με μίξερ χειρός χτυπάμε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.