Περισσότερες συνταγές Εδώ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Υλικά για την καρυδόπιτα : 125 γρ βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη 3 αυγά 1/2 φλ. κ. κονιάκ 200 γρ. καρυδόψυχα τριμμένη 100 γρ. φρυγανιά (γαλέτα) 1 κ.γλ. κανέλα 1/2 κ.γλ. γαρύφαλο τριμμένο 1/2 φακελάκι μπ. πάουντερ βούτυρο για το άλλειμα της φόρμας 1 συσκ σιρόπι καραμέλας (για παγωτό) Υλικά για την κρέμα: 1 ζαχαρουχο 1 εβαπορέ 3 αυγά 1 ΒανίλιαΕκτέλεση : Προθερμαίνετε το φοούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα και τοποθετείτε ένα βαθύ ταψί με νερό μέχρι τη μέση.