ΥΛΙΚΑ1πακετο μακαρονια νουμερο 31 κρεμα γαλακτος 250ml200γρ παρμεζανα τριμμενη10 φετες μπεικον ψιλοκομμενοελαιολαδο για λιγο σοταρισμααλατι και πιπεριΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒραζουμε τα μακαρονια μας για 5 λεπτα σε αλατισμενονερο,σουρωνουμε και βαζουμε στην κατσαρολα μας την ιδια λιγο ελαιολαδο και σοταρουμε το μπεικον,προσθετουμε την κρεμα γαλακτος και την μιση ποσοτητα απο την παρμεζανα.Αδειαζουμε τα μακαρονια στην κατσαρολα και ανακατεουμε ελαφρα.Σερβιρουμε και βαζουμε λιγο πιπερακι και το υπολοιπο τυρι!!!!!!!!!