Τη σαρακοστή που μαγείρεψα τα καλαμαράκια αυτοσχεδίασα αυτή τη συνταγή και βγήκε καταπληκτική. Η σάλτσα είχε ένα φοβερό άρωμα και μια ελαφρά γλυκιά γεύση. Τη σάλτσα από ξίδι μπαλσάμικο, από συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιών και από συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού τη βρήκα στο κατάστημα Lidl με το όνομα Crema A Base di "Aceto Balsamico di Modena IGP", και έβαλα στο φαγητό 2 κουταλιές. Είναι ιδανική για πράσινες σαλάτες. Είναι πηχτή κρέμα σαν το μέλι. Αν δεν βρείτε αυτή την έτοιμη κρέμα, μπορείτε να βάλετε στο φαγητό 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο, ένα πορτοκάλι το χυμό του και μια κουταλιά μέλι.