Οι γαρίδες με χρωματιστές πιπεριές, ντομάτα, κονιάκ και φέτα είναι μια γευστική απόλαυση!!!!Μ΄αυτόν το τρόπο κάνω και το σαγανάκι στο φούρνο, μόνο που αφήνω τη φέτα να ψηθεί λίγο παραπάνω μέχρι να ροδίσει. Εδώ το έχω κάνει στην κατσαρόλα και το συνοδεύω με ριζότο.Όταν νηστεύουμε δεν θα ρίξουμε φυσικά τη φέτα!!! Είναι μια πολύ διαδεδομένη συνταγή, αλλά το μυστικό μου είναι να σογοβράσουν πολύ οι ντομάτες, να χυλώσει η σάλτσα και να ρίξουμε κι ένα κουταλάκι ζάχαρη.