Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 κιλό χοιρινό κρέας (σπάλα στήθος ,πλευρά χωρίς κόκκαλα)1 κιλό μοσχαριαπό λάπα μαζί με πλαινά40 γραμμάρια αλάτι1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι1 1/2 φλυτζάνι νερό2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
Τον καβουρμά τον χρησιμοποιούμε σε πολλές συνταγές, σε ομελέτα (εξαιρετικός μπυρομεζές), με ζυμαρικά ή και φασόλια γίγαντες, με ούζο, ρακί, σε πίτες και σαν αλλατιντικό συνοδευτικό. Μάθετε πως τον φτιάχνουμε μόνοι μας!
Απαιτούμενος χρόνος:
180 λεπτά